2013 m. spalio 14 d.

Burokėlių, brinzos ir kedrų riešutų salotos

Šios salotos yra jau mano gamintų Keptų burokėlių ir brinzos salotų variacija. Sakyčiau, gan vykusi ;)


Kai aną savaitgalį laukėme svečių, net nedvejojusi pasiūliau vyrui tiekti šias salotas užkandžiui. O jo pasiūlymas panaudoti iš Kazachstano į mūsų namus atkeliavusius kedro riešutus, man pasirodė labai intriguojantis ir netikėtas... Nepagalvojau, kad jie visai tobulai čia tiktų, o salotoms suteiktų šiek tiek pikantiškumo.


Tai puikus įrodymas, kaip tas pačias salotas galima paįvairinti ir mėgautis jau kitokiais skoniniais atspalviais. Tad eksperimentuokite ir Jūs!

BUROKĖLIŲ, BRINZOS IR KEDRO RIEŠUTŲ SALOTOS
(tik vietoj sėklų naudokite saujelę kedro riešutų)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą